Accountancy

Administraties worden zorgvuldig en accuraat omgezet in een jaarrekening met samenstellingsverklaring. U kunt er zelf voor kiezen of u zelf de administratie invoert in een (online) softwarepakket of dat wij dat voor u doen. 

 

Het toevoegen van een samenstellingsverklaring aan de jaarrekening, welke wordt ondertekend door een accountant, geeft uw jaarrekening bovendien een professionele uitstraling naar bijvoorbeeld uw bankier of andere gebruikers van de jaarrekening. Daarnaast kunnen we indien van toepassing, zorgdragen voor tijdige publicatie van de publicatiestukken en afstemming van algemene vergadering van aandeelhouders. 

 

Uw accountant als vraagbaak

Accountantskantoor Albo is uw vraagbaak en uw baken op het gebied van financiën, rentabiliteit van investeringen, aanname personeel, opzet en aanpassing van de administratieve organisatie, samenstelling van jaarrekeningen, bijzondere financiële onderzoeken en begeleiding van overname. Daarbij wordt zorg gedragen dat u tijdig kunt sturen op de juiste managementinformatie. We proberen daarbij een zo hoog mogelijke graad van efficiency te bereiken. 

 

Accountantskantoor Albo is aangesloten bij Auxilium Adviesgroep, waardoor zij ter alle tijde kan worden bijgestaan door accountants, fiscalisten en juristen. Tevens heeft zij daarmee toegang tot een modellenbibliotheek. Daarnaast is het kantoor aangesloten bij de NBA, waar ook een beroep kan worden gedaan op diverse accountants.

 

Kwaliteitsbeoordeling Accountantskantoor Albo
Accountantskantoor Albo heeft onlangs een toetsing gehad. De toetser en de Raad voor Toezicht hebben als eindoordeel dat het stelsel van kwaliteitsbeheersing van de accountantspraktijk in opzet en werking voldoet aan het bepaalde bij of krachtens de Wet op het accountantsberoep. 

 

 

Accountantskantoor Albo

Beatrixlaan 77

7861 AH  Oosterhesselen

Telefoon: 0524-856831

Mobiel: 06-30275216

Mail: info@kantooralbo.nl

K.v.K.: 59041463

IBAN: NL 69 RABO 0359 2445 21

BIC: RABONL2U

B.T.W.: NL103030025B01

Beconnummer: 696614